Hypotheekarchitect

Verder dan onze neus

Klassieke banken vertellen je enkel over hun eigen aanbod. Begrijpelijk, al schiet jij daar weinig mee op. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Omdat we verder kijken dan onze neus lang is. Hypotheekarchitect wikt, weegt en vergelijkt alle tarieven en voorwaarden op de markt. En koppelt ze vervolgens aan jouw wensen en noden. Zo bespaar jij massa’s tijd en ben je zeker van de beste en financieel meest interessante oplossing. Of het nu gaat om de lening voor je nieuwe woning, auto, renovatie of andere gezinsuitgaven. Ook de brand-, schuldsaldo- en familiale verzekering nemen we graag voor onze rekening. Kortom: sit back and relax! Wij zoeken het voor je uit. Gratis en voor niets.

Gratis? Dat bestaat niet!

Toch wel. Omdat wij werken op basis van commissie met alle kredietverleners en financiële instellingen in ons uitgebreide netwerk. Zónder onderscheid! Zo garanderen we jou 100% neutraal en kosteloos advies.

Missie maatwerk

We noemen onszelf niet voor niets architecten. Want onze missie is helder: meebouwen aan jouw woondroom met een perfect ontwerp voor je kredieten, hypotheken en verzekeringen. Aan de meest concurrentiële voorwaarden, in het volste vertrouwen en met een heel persoonlijke aanpak. Zo komen we telkens tot het beste resultaat. Ongeacht je financiële slagkracht.

Je verhaal doen? Kom langs, wij luisteren.